Novosti

10 April

Pošaljite račune putem Vibera ili WhatsAppa

Kako biste uštedeli vreme za skeniranje i slanje računa, možete nam poslati svoje račune i putem Vibera ili WhatsAppa. Na osnovu slika računa, naš tim će analizirati Vašu potrošnju i kontaktiraće Vas u slučaju da ostvarujete uštedu ukoliko Future Energy postane Vaš ovlašćeni snabdevač električnom energijom.

Future energy novost

Bitno je da napomenemo da obratite pažnju da se na slikama računa vidi:

 • Odobrena snaga u KW

  Informacija na računu o maksimalnoj snazi koja je dodeljena za merno mesto na osnovu elektro-energetske saglasnosti od strane EPS Distribucije

  Napomena: odobrena snaga u 80% slučaja iznosi 17,25 KW
 • Kategorija potrošnje

  Predstavlja namenu potrošnje električne energije koju dodeljuje EPS Distribucija

  Napomena: potrošači na garantovanom snabevanju podeljeni su u dve kategorije: Široka potrošnja i Niski napon
 • Obračun za električnu energiju izražen u KWh

  Široka potrošnja podrazumeva tarifne stavove koji su podeljeni po zonama ( Zelena,
  Plava, Crvena )

  Niski napon podrazumeva tarifni stav koji sadrži: Obračunsku snagu , Aktivnu energiju u VT, Aktivnu energiju u NT, Reaktivnu energiju, Prekomernu snagu i Prekomernu reaktivnu energiju

Poželjno je da pošaljete više raličitih računa iz zimskog i letnjeg perioda kako bi analiza Vaše potrošnje bila potpuna i relevantna. Podsećamo Vas da zimski period podrazumeva račune od oktobra 2016. godine.

Broj na koji možete poslati račune je +381 (0)64 84 12 495. Bićete kontaktirani u najkraćem mogućem roku od strane našeg tima za analizu potrošnje električne energije.